Monday, April 30, 2018

mano numerologija

Gyvenimo kelio skaičius - „7“

Gyvenimo kelio skaičius „7“ rodo, kad jums įgimtas sugebėjimas analizuoti, tirti ir pastebėti dalykus, kurių aplinkiniai nemato. Jūs mokate greitai ir tiksliai įvertinti situaciją, todėl sparčiai ir efektyviai atliekate net sudėtingas užduotis. Aplinkiniai jums pavydi tokios įžvalgos. Iš aplinkinių jūs dažnai tikitės tokių pat gerų rezultatų. 

Nepaisant reiklumo, esate taikios prigimties. Jūs vertinate ryšius su kitais žmonėmis ir stengiatės neprarasti gerų žmonių draugystės. Jūs lengvai atpažįstate nuoširdžius žmones. Su veidmainiais stengiatės neturėti iš viso jokių reikalų. Jūs turite daug pažįstamų, bet tik kelis gerus draugus, kurie šalia jūsų bus visą gyvenimą. 

Jūsų ypatingumas slypi paprastume, todėl ir patinkate žmonėms. Jūs mėgstate vienatvę, bet vengiate ilgai būti vienas (viena), nes jaučiatės nesaugus (nesaugi). Nuolat ieškote naujų draugų. Esate įvairių klubų ir organizacijų narys, tačiau neaktyvus dalyvis. Tiesiog kartais jums reikia pabūti tarp žmonių.

Išskirtinė gyvenimo kelio skaičiaus „7“ savybė - greitas mokymasis. Jūsų atmintis vizualinė. Jums užtenka vizualizuoti sudėtingus procesus, kad perprastumėte jų veikimą. Toks talentas itin svarbus mokslinėje veikloje.

Skaičius „7“ pasižymi stipriomis dvasinėmis energijomis. Jūsų intuicija - išskirtinė, todėl ji visada jums bus svarbesnė už kito žmogaus patarimą. Patarimų jūs net savotiškai bijote, nes manote, kad taip aplinkiniai gali jus paveikti. 

Negatyvi gyvenimo kelio skaičiaus „7“ energija susijusi su pesimizmu, apatija ir priešgyniavimu. Nepasiduokite neigiamoms emocijoms, stenkitės būti kantrus (kantri) ir supratingas (supratinga) aplinkiniams.

Dažniausiai gyventi su šio skaičiau savininkais sunku. Jausdami, kad yra reikalingi ir mylimi, jie linkę elgtis savanaudiškai.

No comments: